DKB

De Koffiebrandery geeft ruimte

nieuws

Leida Blom in de Koffiebrandery

Kunstenares Leida Blom, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, heeft onze nieuwe spreekkamer Espresso aangekleed met twee van haar werken. De schilderijen, Old Cars Ashville Tennesse en Old Chevrolet passen uitstekend bij de robuuste uitstraling van Espresso. Leida haalt haar inspiratie uit de vele reizen die ze maakt, waar de verschillende culturen die ze treft hun weerslag hebben in haar werk. Cuba en Bangladesh staan boven aan haar lijstje, maar ook Amerika fascineert haar. Kijk, om meer van haar werk te zien op www.leidablom.nl.

Koffiebrandery officieel examenlocatie!

De Koffiebrandery blijft volop in beweging! Sinds kort zijn wij dan ook officieel Coel Toetslocatie en al zo'n 150 examenkandidaten hebben hun weg gevonden naar de Daviottenweg nummer 40.

'Coel heeft een netwerk aan toetslokalen. Alle toetslocaties zijn zorgvuldig geselecteerd en staan onder continu toezicht van Examenadviesburo. Iedere toezichthouder is gecertificeerd en daarmee is geborgd dat de kandidaten examen doen binnen een ideale situatie.'
Daar hoort de Koffiebrandery vanaf nu ook bij en daar zijn we trots op!
 

Verbouwingen bijna klaar!

De ingrijpende verbouwingen op de benedenverdieping zijn zo goed als voltooid! Hiermee is een prachtige multifunctionele ruimte ontstaan van ruim 60 vierkante meter ontstaan, geschikt als showroom of atelier, eventueel in combinatie met een representatief kantoor. Tevens zijn we een royale vergaderzaal rijker, geschikt voor kleine events, maar ook voor workshops en presentaties voor grotere groepen tot 40 personen. Ook vergaderruimtes Arabica en Sint-Helena zullen binnen niet al te lange tijd gerenoveerd worden. We houden jullie op de hoogte!

Wie zijn onze huurders?

Dat hoeft niemand zich meer af te vragen, bij de hoofdingang staan sinds kort de borden met daarop de logo's van onze huurders. Een nieuwe paal is in de maak, want inmiddels zijn er al weer een zestal nieuwe huurders bijgekomen! En er volgen er nog meer...

Koffiebrandery nu ook op Deskbookers!

De diverse vergader-, workshop en eventruimtes bij de Koffiebrandery zijn nu ook te reserveren via www.deskbookers.com. De eerste boeking leverde ons ook meteen een prachtig rapportcijfer op! Jasper Schramade van AWVN beoordeelde flexplek Cubita met een 9. Voor gastvrijheid gaf hij zelfs een 10!  Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Ook een vergader- of werkruimte nodig? Boeken kan via http://www.deskbookers.com/s-hertogenbosch/de-koffiebrandery maar natuurlijk ook rechtstreeks via receptie@koffiebrandery.nl of 073 - 7470166.

 

De Koffiebrandery schenkt eerlijke koffie

In de Koffiebrandery wordt voortaan eerlijke koffie geschonken van het merk Redbeans. De koffie wordt gezet van handgeplukte, verse bonen en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs! Misschien dat daarom deze koffie nog lekkerder is dan 'gewone'?  Om het duurzame karakter te onderstrepen, gaat er per geschonken kopje koffie vijf cent naar de Sanrise Foundation in 's-Hertogenbosch (www.sanrise.nl).

Op zoek naar flexibele kantoor-, vergader- of workshopruimte inclusier (h)eerlijke koffie? Maak een afspraak voor een rondleiding via 073 - 7470166 of receptie@koffiebrandery.nl.

Drukte in de Koffiebrandery

Het wordt steeds drukker in de Koffiebrandery! Ons 'bedrijfsrestaurant' Fawaka is inmiddels volop in 'business' en zorgt voor gezellige bedrijvigheid. Beeldend kunstenares Irka Stachiw is de gangen aan het voorzien van haar prachtige kunstwerken (zie foto). Ook mochten we de afgelopen maand maar liefst vijf nieuwe huurders begroeten: Bjorn van den Heuvel Media, Noeste IJver, de Ruimtemeesters, Otromodo en Ontwerp van Morgen. Meer informatie over onze nieuwe bewoners vind u op de pagina huurders. Hiermee loopt de Koffiebrandery aardig vol. Er zijn nog enkele ruimtes te huur, loop gerust binnen om een kijkje te nemen. De koffie staat klaar!

 

De Koffiebrandery op vergaderlocaties.nl

De Koffiebrandery staat op www.vergaderlocaties.nl, hier vindt u altijd een up-to-date totaaloverzicht vergaderlocaties in Nederland, met per locatie een uitgebreide presentatie. Vele websites afzoeken is niet langer nodig. Door uw vergaderlocatie te zoeken en boeken via Vergaderlocaties.nl bespaart u kostbare tijd en inspanning.

Steeds meer zzp'ers werken op flexplekken

De meeste zzp’ers werken nog vanuit huis maar steeds meer zijn in flexkantoren te vinden. Op kantoor (dat wil zeggen buiten je thuis-omgeving) ben je toch productiever blijkt uit onderzoek van Panteia/EIM.

Eén op de acht zelfstandigen heeft behoefte aan een externe werklocatie. Steeds meer zzp’ers zoeken flexibele werkplekken om geconcentreerd te kunnen werken. Volgens Panteia/EIM gaat daarbij de voorkeur uit naar locaties met ruime openingstijden, kort lopende contracten en dichtbij huis. 

Uit het onderzoek blijkt dat een flexkantoor mogelijkheden biedt voor netwerken, en netwerken vergroot de kans op succes. Het kan ook een beter evenwicht tussen werk en privé betekenen, want werk je thuis, dan haal je ook de stress in huis, terwijl je thuis wil kunnen ontspannen.

Flexlocaties beschikken over faciliteiten die thuis niet of moeilijk te realiseren zijn, zoals ruimtes voor besprekingen of cursussen, opslag enz. Sowieso kan je op een flexlocatie een betere ICT-infrastructuur verwachten (snel internet via glasvezel).

Een moeilijk woord voor wat De Koffiebrandery allemaal te bieden heeft is 'coworking space', dat betekent dat flexibiliteit is gekoppeld aan interactie tussen de gebruikers. De gebruikers van het kantoor werken in een open sfeer en kunnen elkaar ontmoeten en kennis delen. Zzp’ers die daar gebruik van maken hebben daar zakelijk profijt van, aldus het onderzoek. Acht van de tien zzp'ers vindt dat zijn productiviteit is gestegen door het gebruik van deze coworking spaces.

Online retailers snakken naar extra opslagruimte

Nieuwe retail-distributienetwerken creëren de komende vijf jaar bij Europese retailers een dringende behoefte aan 25 miljoen vierkante meter extra logistieke ruimte, dit zegt logistiek.nl op basis van een rapport van Jones Lang LaSalle.

De steeds groter wordende groei aan online verkopen veroorzaakt de vraag naar opslagruimte, want nu de online verkoop in de eerste helft van dit decennium naar verwachting verdubbelt, neemt de behoefte aan opslagruimte toe. In de Koffiebrandery kunt u kantoor combineren met showroom en opslagruimte.

De Koffiebrandery brandt op groene energie

Greenchoice levert 100% groene stroom uit wind en zon en bosgecompenseerd gas. Dat doen zij inmiddels aan ruim 300.000 huishoudens en bedrijven. De Koffiebrandery vindt het belangrijk om bewust om te gaan met onze leefomgeving en neemt daarom 100% milieuvriendelijke energie af. De Koffiebrandery spaart niet alleen het milieu maar ook op de kosten door over te stappen naar Greenchoice.

Groene stroom

De Koffiebrandery in 2 minuten en item op TV73

 

Interview op TV73

Fawaka vestigt zich in De Koffiebrandery

's-HERTOGENBOSCH - Kenneth Reingoud, eigenaar van Surinaams eethuis en afhaalcentrum Fawaka in Nijmegen, start per 1 maart ook met een cateringservice in 's-Hertogenbosch. Als locatie heeft hij gekozen voor De Koffiebrandery op bedrijventerrein De Rietvelden. In Nijmegen en omstreken zijn de roti's en pom al beroemd. Den Bosch gaat nu volgen! Harrie Verel, eigenaar van De Koffiebrandery, is blij met de komst van Fawaka. "In ons pand vestigen zich steeds meer bedrijven. Het leuke is dat ze heel verschillende activiteiten hebben en daardoor elkaar versterken. Er zijn nog diverse kantoor- en bedrijfsruimtes te huur in De Koffiebrandery. Voor meer informatie: t. 06 53 81 82 44 of www.dekoffiebrandery.nl.

De Koffiebrandery voortvarend van start

's-HERTOGENBOSCH - Vanaf 1 januari zijn de deuren van De Koffiebrandery aan de Daviottenweg 40 in 's-Hertogenbosch geopend. Het is een pand waarin diverse bedrijven onderdag vinden. In De Koffiebrandery werken gebruikers veel samen. Hierdoor staan individuele ondernemers sterker en zijn huurpenningen meer dan alleen een investering in kantoor- of bedrijfsruimte. Begin dit jaar hebben de volgende bedrijven al een samenwerkingsovereenkomst met De Koffiebrandery afgesloten: Icecubes, Monique van Diessen fotografie, V&H Autoservice, Shortcut fietskoerier, Jurist Liesbeth van Lijen, NextBikeParts, Hét Zakelijk Netwerk, De Raad van Mediators / Het Mediation Loket en Sjoerd van de Wal Communicatie. In De Koffiebrandery zijn kantoorruimtes, showrooms en bedrijfsruimtes beschikbaar. Daarnaast kunnen ondernemers flexplekken huren en gebruikmaken van vergader en workshopruimtes. Ook voor kleine evenementen, tentoonstellingen of shows is ruimte. De Koffiebrandery is nog op zoek naar een administratiekantoor. Voor meer informatie: 06 5381 8244

Contact

Daviottenweg 40 (kaart)
5222 BH  's-Hertogenbosch

T. 073 - 74.70.166 (9.00-17.00)
M. 06 - 53.81.82.44

E. receptie@koffiebrandery.nl